Vergoeding

Individueel gesprek

Een gesprek duurt circa 90 minuten. In verband met de voorbereiding en nabereiding die je thuis doet, vinden de gesprekken idealiter tweewekelijks plaats.

Particulier tarief is  € 107,- per gesprek

Zakelijk tarief – spreken we af in overleg

Oriëntatie/instapgesprek voorafgaand aan een traject is €55,-

NB: Bij annuleren korter dan 24 uur zonder geldige reden, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Betalen kan ter plekke contant of d.m.v. een bankoverschijving

Als je graag door mij begeleid wil worden, maar de kosten zijn een drempel voor jou in verband met je inkomen, dan wil ik je graag uitnodigen om daarover in gesprek te komen met mij. Ik zoek graag naar een passende oplossing samen met jou.

Ontwikkellab

Een ontwikkellab bestaat uit 5 dagen in een periode van gemiddeld 10 weken. De voor jou passende vergoeding stellen we samen vast in een persoonlijk gesprek.

Particulier tarief: Basis € 695,- | Normaal €875,- | Schenkbedrag €1000,- of meer

Zakelijk tarief: € 1.510,-

Als je graag deel wilt nemen aan een Ontwikkellab, maar de kosten zijn een drempel voor jou in verband met je inkomen, dan wil ik je graag uitnodigen om daarover in gesprek te komen met mij. Ik zoek graag naar een passende oplossing samen met jou.

Procesbegeleiding/ Scholingsdagen gemeenschapsvorming

Voor het begeleiden van een team of initiatiefgemeenschap bepalen we in onderling overleg welke begeleiding aan de orde is en wat een passend traject is. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je contact met mij opnemen.